Om mig

IMG_5527Kul att du hittade hit!

Jag heter Evelina Widman, är 32 år och bor tillsammans med min man och våra söner Alexander 20/3-15 och Filip 27/4-16.

Arbetar som programledare på FOX tv och äger dessutom två företag, Effecta Event AB och Serveringsproffsen AB.

För kontakt hör av er på; evelinawidman@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/evelina.widman

Instagram: http://instagram.com/evelinawidman

 

Biografi

Jag är uppvuxen i den vackra kuststaden Falkenberg. Kom ut tidigt i arbetslivet och flyttade hemifrån redan som 15-åring för att arbeta heltid utöver gymnasiet. Jag har alltid haft en stor nyfikenhet för andra kulturer och började resa som 16-åring, mestadels ensam då jämngamla vänner varken hade intresse eller pengar. Efter gymnasiet packade jag ryggsäcken och lärde känna mig själv i Asien 4 månader.

Missade thailändska tsunamin 2003 med två dagar och avbröt resandet en månad.  Började sedan arbeta hos Fritidsresor som reseledare. Jag bodde ett halvår på Cypern och därefter ett halvår i Egypten. 2006 gjorde jag en kort karriär som flygvärdinna hos Norwegian i Oslo. Jag saknade dock Asien och flyttade därför till Vietnam (Hanoi) sex månader för att arbeta som barnflicka.

2007 flyttade jag hem och bosatte mig två år i Göteborg. Arbetade som butikschef för en klädbutik. 2009 flyttade jag till Stockholm och 2010 flyttade jag till Ungern för att arbeta som programledare för svenska Tv3 och Kanal6.
Det var i Budapest, Ungern som jag träffade min man som då var producent åt tv-programmen.
2012 startade jag mitt första företag, Effecta Event AB. 2013 gick startskottet åt Serveringsproffsen AB.

2014 fick jag upp intresset för att arbeta på tv igen och startade hos Kanal11:s program ”Förmiddag”. 2015 gick jag vidare till FOX där jag nu leder ”Kapish”, som sänds förmiddagar, alla dagar i veckan.

Mitt liv står aldrig stilla och nu ser jag med spänning på vad framtiden med två barn har att erbjuda!