Skydd och rehab i vardagen – rehaboteket.se

Eftersom jag har ett fysiskt krävande arbete som ambulanssjuksköterska är det viktigt att ta hand om kroppen. Dels med träning och rätt mat, men kanske viktigast när det gäller hur man rör och för sig till vardags. Att investera i ergonomiska produkter till vardagen är kanske det enklaste och smartaste. Något man ofta inte tänker på är fötterna, dessa små underverk som bär oss genom hela livet. Att investera i både bra skor och kanske ännu viktigare, rejäla sulor är otroligt viktigt. Många av skor i modet saknar ergonomisk sula, därför är det bra att komplettera. Jag rekommenderar att investera i något hållbart, som kanske håller längre än skorna själva!

Jag beställde hem två otroligt sköna sulor från rehaboteket.se, har lagt i både vardags- och arbetsskor. Märker en ordentlig skillnad, jag har inte alls samma trötta fötter i slutet av dagen som vanligt. De stötdämpande sulorna kostar 299 kr per par, vilket är ett billigt pris om man tänker på den skillnad det gör för trötta fötter. Väl värt och något jag verkligen kan rekommendera!! In och köp!!

Normalt kostar Air Flow sulorna på bilden ovan 499 kr per par, men nu är det extrapris á 299. Dessa har jag i arbetsskorna till ambulansen! Lite info saxat från hemsidan www.rehaboteket.se :
Iläggssulan Air-Flow är en helt unik stötdämpande iläggssula med 2 inbyggda dynamiska luftkuddar för optimal stötdämpning av foten och därmed hela kroppen. Den unika och patenterade konstruktionen av iläggsulan Air-Flow säkerställer optimal komfort i kombination med helt unik individuell stötdämpning av häl, mellanfot och framfot.

Denhär tunnare sulan har jag till vardagsskorna, i mina pumps. Passar perfekt, man behöver ej köpa större storlek av skor. Skulle sulorna vara aningen för stora går det bra att klippa till dem i kanterna.
Info ang. dessa sulorna: Air-Flow Ultra är en vidareutvecklad sula från Air-Flow med extra stötdämpning för häl och mellanfoten tack vare sulans 2 inbyggda dynamiska luftkuddar. Air-Flow Ultra är en extremt smidig stötdämpande sula som speciellt är framtagen för att ge stötdämpning liknande en idrottssko i vardagliga skor med mindre plats.