BÄSTA TIPSET – HYRA FÖRRÅD

Fick ett smärre utbrott i förrådet häromdagen. Vi har ju två vagnar och jag vill helst ha dem i lägenheten och inte i vagnrummet i trappen eftersom det blir bökigt att behöva hämta/lämna 70 gånger per dag. Hur löser man problemet? Jo, man hyr förråd!

Varför har jag inte tänkt på att hyra förråd tidigare? Det är ju grymt smidigt! Vi har ett helt rum fullt med kartonger här hemma och jag har konstant dåligt samvete för att jag inte kan spara mer. Det är ganska trist, om än oekonomiskt, att inte kunna spara tavlor, lampor etc för att byta ut senare. Allt som inte används för stunden skänker eller säljer jag. Nu har jag bokat ett litet förråd, 1,5 kvm, för några hundra per månad. Lätt värt! Trodde man behövde typ 20 kvm men kundtjänst sa att man normalt brukade hyra 1-2 kvm förråd. Det ryms hela 30 flyttkartonger på den lilla ytan, så vi kommer få helt tomt här hemma. Så jäkla bra deal, åker till förrådet några gånger om året för att hämta/lämna vinterkläder, jul- och påsksaker etc.
img_0244

Ska bli underbart att få bort allt!