TIME OUT & PARKLEK

Jag har blivit sjuk! Svimmade på jobbet förra veckan och åkte in akut för diverse blodprover. Det visade sig att jag hade extremt lågt järn (21 i ferritin) och dessutom fått ngt som kallades pmds. Det är som pms fast värre, och på mig satte det sig fysiskt (ovanligt men kan ske). Jag har legat däckad en hel vecka och är först nu på bättringsvägen. Jag blir andfådd och yr om jag rör mig för mycket, korta promenader med stöd av vagnen går bra. Lägger mig 21.00 varje kväll.

Har mått helt ok tills mensen kom igång förra veckan, då krashade kroppen. Helt galet, jag har aldrig vart med om något liknande – och då har jag ändå jobbat sjukt mycket i perioder. Läkaren berättade att det verkligen blev kortslutning hos mig, med hormoner, järnbrist, ingen sömn och två små barn. Jag föll ihop och kunde inte resa mig, mina kollegor fick hålla Filip tills Basse anlände i ilfart. Jag har vart helt ledig en vecka, men imorron börjar jag så smått plocka punkter till agendan. Först ut är en kanna botox, guuuud som jag saknat det. Ska till Aleris Plastikkirurggruppen, ska bli trevligt att träffa Madeleine, längesen!

Idag hade vi mysdag, parklek.

img_0124 img_0130 img_0139 img_0161 img_0163 img_0179 img_0185 img_0193 img_0210