MINGEL HOS PRADA

Kvällen tillbringades med Marielle hos Prada. Ett av mina företag (Serveringsproffsen) levererar personal till butiken, så jag passade på att glida förbi för att säga hej till både kund och personal. Butiken visade höstens senaste kollektion och jag var farligt nära att köpa en sminkväska. Hittade dessutom en riktigt nice handväska, men då får jag först sälja ytterligare några lägenheter (ska berätta om fastighetsbranschen senare ;)).

Riktigt kul event där de hyrt in både DJ och massor av snygga serveringskillar. Jag är så tacksam över att mina företag går så bra, efter fyra år i branschen har man gjort sig ett namn, rykte och jag har flera fasta kunder. Jag hyr regelbundet ut personal kring Biblioteksgatan/Stureplan till de exklusivare butikerna, och idag var vi tillbaka hos Prada.

evelinawidman img_0090 img_0066 img_0074 img_0083 img_0081 img_0084
Drömväskan till höger <3img_0088