SHOPPING I NACKA FORUM

Idag var Alex lite snorig och fick stanna hemma, efter dagmammans ordinationer. Tydligen smittar barnen som mest när de har transparent snor de första dagarna? Jag tyckte inte han var förkyld, han var pigg och glad som vanligt så vi åkte till Nacka Forum för lite shopping. Passade till och med på att ge honom 2:a sprutan TBE vaccin, det ska man ju inte ge när barnen är sjuka.

Shoppade klänning, kofta, skor och lite smycken på Zara. Älskar den butiken. Imorron är jag bjuden på exklusivt event hos PRADA och jag måste ha något nytt. Efter lunch mötte Basse upp och jag fixade naglar, hann aldrig ordna håret :/

img_6377 img_6421 img_6384
Köpte en hoppgunga åt Filip. Han har kommit in i den där ”jobbiga” perioden innan han själv kan sitta. Han gnäller när han ligger ner, och babysittern är intressant max 10 minuter. Dryga dagar, och vi flyttar runt honom mellan 2 st babysitters, 2 st hoppgungor och Bumbon.
img_6457
Alex intresserar sig mer för Filip, det är magiskt att se. Tänk vilken vacker gåva vi gett dem, brödraskap. 
img_6479