INVIGNING AV VASA ORTODONTI ESTETISK TANDREGLERING – ORTODONTIST FRANK VAN DIGGELEN

Längesedan jag var på party i Göteborg! Bodde ju här för 7 år sedan och min bästa vän ”J” bor kvar. Hennes kille är ortodontist och arbetar med start ups runt om i Europa. Han har dock aldrig haft sin egen mottagning, tills nu! Några kvarter från Avenyn finns nu hans otroligt fina mottagning Vasa Ortodonti där han arbetar med tandreglering. J har inrett och jag är sååå imponerad <3

Basse och småttingarna är kvar i Stockholm. Jösses vad fort man saknar dem! Jag har vart ifrån dem långa dagar tidigare, men det är något speciellt när man reser långt ifrån dem. Igår på tåget iakttog jag en mamma med två söner i 4-6 års åldern. Föreställde mig själv med Alex och Filip, blev nästan tårögd. Tänk vilken underbar framtid vi kommer ha tillsammans. Så lycklig lottad jag är, tänk att jag fått två underbara barn. Två fantastiska skapelser där det kommer flöda villkorslös kärlek resten av livet. Två små människor där jag får möjlighet att skapa värderingar och livsval. Vilket otroligt uppdrag!

Nu blir det tåg till Köping och svärföräldrarna. På söndag morgon åker jag tillbaka till Stockholm för att sända Kapish. Söndag kväll väntar Kristallen, full rulle denna helgen!

Vasa Ortodonti Estetisk tandreglering Göteborg Vasa Ortodonti Estetisk tandreglering Göteborg
De arrangerade en generös utlottning från partners, allt från botox-behandlingar, eltandborstar, tavlor etc. Jag blev lycklig vinnare till en medicinsk kräm från Elisabeth Arden, vinst från Institut Harmoni <3
Vasa Ortodonti Estetisk tandreglering Göteborg

Vasa Ortodonti Estetisk tandställning Göteborg
Vackra du <3 Vasa Ortodonti Estetisk tandställning Göteborg
Väntrummet 🙂
Vasa Ortodonti Estetisk tandställning Göteborg
14247668_10154478509241241_1162201610_o 14182463_10154478508776241_1630496867_n (1)