ÄLSKA ÅSIKTER & VÅGA TYCKA!!

6 september är det dags för Älskade Unge, Aftonbladet TV! Vi fyra, stencoola, mammor breddar åsiktskorridoren gällande graviditet, förlossning och småbarnslivet.

Fick precis två pressbilder på mailen, visst blev vi snygga!? Det ska bli så underhållande att se programmen,
vi hade rejält olika åsikter i de flesta ämnen och jag hoppas produktionen vågar visa allt. Jag gillar starka karaktärer och har alltid intresserat mig för andra sidan av opinionen. Det är nog därför jag älskar att resa, man får ta del av andra kulturer (aka synsätt, åsikter).

Jag har aldrig förstått varför vi svenskar ofta är så rädda för att tycka olika eller sticka ut. Vi borde sluta att enbart umgås med likasinnade, det är ju superintressant att träffa annorlunda politiska åsikter, intressen eller tro som dig själv. Om man inte drar med sig en lärdom får man en förståelse.

image1 (1) image2 (1)