JOBB & NY BIL

Smög upp 05 idag för att fixa hår och smink inför jobbet. Blir så irriterad på mig själv när jag inte förbereder håret kvällen innan, men det hanns inte. Satt försjunken i pluggböcker till 00 igår natt. Efter jobbet idag blev det en lång mysig lunch med kollegor från produktionen…

Annars har jag rekat ny bil, det blir en Toyota Aygo. Bra komplement till vår Volvo V50, så kan man göra mindre ärenden i city utan stora kombin. På agendan imorron är nya naglar, fransar, smink på Make Up Store och köpa bilen. Resten av veckan innebär bara nöje; på fredag tar jag tåget till Göteborg för invigning. Kommer hem på söndag och då är det Kristallen-gala med efterfest, ska bli såååå kul <3

IMG_6213 IMG_6210 IMG_6272 IMG_6237
Såhär såg det ut innan nattningen idag <3 Alex borstar nu tänderna själv, vad hände med min bebis!?
IMG_6265