SOMMARÅNGEST & KVALITET TILL BARNEN

Så var sommaren över. Det är nu man ska förlika sig med tanken att sommaren 2016 blev som den blev.
För mig vart den helt ok, vi har inte gjort något mer än att resa till västkusten. Man är ju ganska låst med ett spädbarn och en fartfylld ettåring. Dessutom visste Basse att han skulle få sin egen morgonshow och har väl inte helt kunnat slappna av utan gått i produktionstankar. Vädret har inte heller vart helt amazing, så ja… Sommaren har vart helt ok. Jag längtar tills barnen blir äldre, så vi kan ”göra saker på riktigt” typ åka till Astrid Lindgrens värld, åka utomlands etc. Vi funderade på att resa till olika lekland i sommar, men att betala nästan 2000 kr per natt för vissa aktivitetshotell känns inte relevant när barnen fortfarande är så små. Nästa sommar kommer bli mycket roligare (men gud, får man säga så haha?).

Idag har shopping stått på schemat, Filip behövde leksaker (bitringar och skallror) och Alex behövde skor. Köpte tre par skor åt Alex, varav lite motvilligt ett par kängor på Din Sko för att de var varma. Jag har blivit så otroligt noga med kvalitén på kläder till barnen, speciellt Alex som nu går hos dagmamma och är utomhus mycket. Polarn och Pyret är en bra kedja, älskar både kvalitén och den kompetenta och kunniga servicen (obs – EJ sponsrat inlägg). Dessutom kan man torktumla deras kläder utan att de förlorar färg/tryck eller passform.
Jag brukar gå in där var 6-8 vecka och ba ”nu behöver jag detta”, så plockar säljaren ihop en rejäl hög. Upp med kortet, så har Alex grymma kläder några månader fram. Idag gick säljaren själv ner till sko-avdelningen och hämtade 3 par i strl 22, så kunde jag välja vid kassan. Köpet tog typ 5 minuter, sånt gillar jag! Haha, har ju aldrig vart en såndär mamma som fönstershoppar och strosar i barnbutiker. Nej, mina ledord är bra kvalitét, snabb och kunnig service – det betalar jag hellre lite extra för!

Leksakerna köpte jag över nätet för att spara tid. När det gäller leksaker vill jag ha garanterat giftfritt, och gärna pedagogiskt som stimulerar egna fantasin. Har tidigare beställt hos saker hos Babiq, de har riktigt bra produkter. Klickade hem lite allt möjligt, de hade 10% rabatt på hela butiken. Har aldrig köpt bitringar i trä förut, ska bli kul att prova. Ska visa allt när paketet anländer!

IMG_0167
IMG_5792
Tycker det är så otroligt mysigt när de ”leker ihop”. Filip beundrar verkligen Alex, han skiner upp som en sol varenda gång Alex är i närheten. Haha, tyvärr är det inte ömsesidigt, men idag ville han visst umgås…IMG_0104 IMG_0112