BASSE TILL POWER OCH MITT LIST-BEROENDE

Basse har blivit ankare för ”Power morgon med Basse” på POWER (105,9 Stockholm)! POWER ägs av MTG, precis som RIX Fm, så han arbetar fortfarande på samma adress, men sänder från en ny studio. Det är ett fantastiskt kul steg i karriären, men kräver så klart mycket energi och fokus. Det betyder i sin tur att jag har Filip mer än förr, vilket gör att mitt schema är extremt tight. Jag studerar på heltid, arbetar deltid OCH är hemma med min 4 månaders bebis 🙂 Planering är verkligen a och o i höst, det finns ingen tid för spontant soffhäng.

Haha, tur då att jag älskar mina listor och scheman. Ni som känner mig vet 😉 Basse suckar och tycker jag är knäpp, men det finns ju inget bättre än att lägga sig med ett noggrant schema över morgondagen! Jag behöver aldrig stressa eftersom jag alltid schemalägger min vardag (mer eller mindre). Jag kan liksom zoona ut och bara gå efter min ”to do”-lista varje dag, jag slipper tänka, följer bara mina punkter.

Såhär ser strukturen ut i mina dagar närmsta månaderna:
07.00 upp med barnen (Basse åker hemifrån redan 05.30)
09.00 lämna Alex på förskola
09.00-14.00 egentid med Filip. Inget jobb eller plugg, men gör det som står på min ”to do”-list. Vissa dagar tränar jag på SATS och då går Filip på Minisats. Vissa dagar blir det öppna förskolan
ca 14.00 Basse kommer hem
14.00-17.00 plugg
17.00-19.00 hela familjen umgås. Inga datorer/jobb
19.00 barnen nattas
19.30-20.30 jobb för både mig och Basse
21.00-23.00 kvällsmys. Vi umgås i tv-soffan, pratar om hur vår dag vart, kollar kanske på ngn film etc.

Såhär såg min to do-list ut idag. Jag gillar att rangordna, på så sätt behöver jag verkligen inte tänka alls 😉
IMG_0166


Paketet som jag hämtade idag kom från blingblingbaby.se, hade beställt två ursöta napphållare. Ska ni köpa gulliga accesoarer till era småttingar, eller ge bort i present, så är detta ett hett tips. Bra priser av handgjorda produkter, dessutom är ägaren en driven företagare (me likey). Skynda fynda!!IMG_0135

IMG_0136 IMG_0134