UTEKVÄLL & MER UTVECKLING

Var ute häromdagen. Taxin tog mig hem redan 01, det var riktigt kul så länge det varade och således repis inom kort. Längesen jag gjorde något så banalt som att springa runt i högklackat och dricka drinkar för 150 kr/styck på Stureplan. Askul och en frisk fläkt i tillvaron mellan jobb och blöjbyten 🙂 De senaste två åren har jag ju verkligen vaggat runt i mammakläder och druckit apelsinjuice. Senast jag drack en Cosmopolitan var våren 2014, det håller ju fasiken inte.

Så mycket som händer i barnens utveckling! Filip har börjat jollra, härmar vokaler (säger ”wooooow” efter mig) och greppar saker för att stoppa in dem i munnen. Alexander fortsätter prata och rada upp sina leksaker. Talet har verkligen utvecklats fort och häromdagen förkunnade han stolt att han hade en ”boll” i handen. Han leker fortsatt mer och mer avancerat med sina bilar och djur, nu interagerar han leksakerna med varandra på ett nytt sätt. Han sätter dem i relation och låter bilarna åka jämnsides för att slutligen krocka med varandra och djuren pussar varandra med nosarna.

Imorron är jag ledig och ska fixa spraytan, naglar, frissan och snabb shopping. Kanske åker in till casinot och spelar några timmars poker, var längesen nu. På torsdag är det inspelning för Aftonbladet.

IMG_0048

Idag radade han upp djuren på en lång rad. Därefter blev det pusskalas, denna gången var det hästen som gick laget runt 🙂IMG_0052IMG_0063

One comment

Comments are closed.