HEMMAMYS & TANKAR OM EGENTID

Efter min sändning åkte Basse till Eskilstuna för att uppträda (konferencier) på RIX Fm Festival. Förr hade jag följt med och partat halva natten, nu är det liiiite annorlunda 😉 Jag bjöd över grannarna vars son är jämngammal med Alex och barnen röjde runt medan vi drack kaffe. 19.30 däckade både Alex och Filip, så nu sitter jag här i soffan och ska sätta på ett avsnitt av ”Bron”… Mys!!

Vi har förresten infört ”egentid med Alex”. En gång per månad ska både jag och Basse ha ensam aktivitet med honom. Det kan vara t.ex. åka till badhuset, ta en promenad, åka till lekland etc. Känns viktigt att man i lugn och ro kan ge honom utrymme, utan att Filip tar uppmärksamhet.

IMG_5600
Har fått tillbaka lite midja ^^ Antingen blir höfterna bredare efter barn eller så har jag fått större arsle 😉IMG_5592
Smink smink smink! Det blir en del, använder allt på bilden.
IMG_5588
Kapish sänds framför greenscreen, utan alla effekter ser det lite kalt ut.
13933003_10154387372276241_1239108182_n

Alex fortsätter äta själv, man får absolut inte hjälpa!! IMG_0016_2Idag tröttnade jag på allt kladd och tröjan åkte av…IMG_0017_2
Hans lekar blir mer och mer avancerade. Han kan härma alla djur med endast liten felmarginal i lätet, han skulle aldrig säga fel typ ”mjau” till en hund. Idag radade han upp alla djuren så de tittade mot väggen, haha undrar vad han tänkte…IMG_0046_2

3 comments

  1. Så gulligt med djuren! Hittade din blogg för ett tag sedan och har nyligen själv börjat blogga. Har också en pojke född 2015 🙂

    1. Grattis till lillgrabben!! Visst är det kul när man börjar se hur de utvecklas mer och mer nu…!! <3

Comments are closed.