EMAUS LANTGÅRD UDDELVALLA & LIVSVAL

Idag besökte vi Emaus i Uddevalla. En perfekt idyll för familjen att spendera några timmar. Oerhört barnvänligt med flera stora lekplatser, mysiga skogspartier, alla möjliga djur samt café och grillplats. Näst sista dagen på denna semestern, i morgon måste vi tillbaka till Stockholm för min inspelning med Expressen och Basse ska på turné med RIX Fm Festival. På torsdag åker han till Eskilstuna och lördag blir det Helsingborg.

För övrigt har jag drabbats av livs-ångest. Haha, eller snarare vägskäls-ångest i positiv bemärkelse. Jag måste verkligen sätta mig ner och gå genom framtidsplaner inom kort, för att få klarhet över iaf närmsta halvåret. Har kommit in på högskola med start 22 augusti, medverkar i en ny webserie hos Expressen, samtidigt som mina företag blomstrar och jag jobbar som programledare. Haha, det känns ibland liiite övermäktigt när man dessutom har två blöjbarn, varav ena fortfarande ammar 😉 Jag behöver fråga mig själv om vem jag är och vart jag vill befinna mig om fem år? Känns som om tiden bara rinner iväg, senaste halvåret har jag befunnit mig i ett karriärsmässigt limbo (att föda barn räknas inte).

Livet är ett smörgåsbord, där du kan plocka fritt. Jag har dock lite för mycket på fatet och behöver välja fokus. Förutom att vara mamma till två underbara söner och fru till min dröm har jag nu följande val;
– bli färdigutbildad sjuksköterska (har tidigare läst 1,5 år dvs halva utbildningen). Vill arbeta i ambulans eller på akuten.
– arbeta inom media, det finns ju en del kul tv-jobb att satsa på om man har fullt engagemang.
– utveckla företagen.

Tror det blir sjuksyrra. Jag har drivit två företag i snart 4 år och resan är numera statisk. Den stimulerar inte längre än tryggheten i en bra månadslön. Att titta tillbaka på livet när jag är 80 och ”hyrt ut eventpersonal” är inte en värdig rubrik i boken om mitt liv. Jag vill vara betydelsefull på riktigt, inte bara ha vart en duktig fest- och bröllopsarrangör. Känner ni meningslösheten?

Dagen började med att jag hittade Alex precis såhär. Han har alltså hämtat min dator, krypit upp i soffan, fällt upp och satt datorn i knät. Där satt han och ropade ”Babba” åt mig (Babblarna). Zzzz, älskade unge!!
IMG_5452
Blev lunch på Ikea, Uddevalla. Jag får inte mata, numera ska han minsann äta själv! 
IMG_5461
”Inget godis innan han är 3 år och mycket ekologisk mat”, var en smart sak jag bestämde innan jag fick barn. IMG_0221 IMG_5517 IMG_5506 13875005_10154227031055170_239102565_n IMG_5488 IMG_5496 IMG_0238