SOMMAR I LYSEKIL

Har inspelning med Expressen på tisdag och planen om att mista de sista tre kilona är förlorad. Känns iofs väldigt oväsentligt för tillfället när solen lockar till alla uteserveringar. Ska försöka hålla mig till sallader när vi äter ute, då kan man njuta av ett torrt glas vitt ibland utan dåligt samvete.

Skulle behöva köpa lite nya snygga kläder till sönerna, de ska faktiskt också vara med på inspelningen 😉 Älskar Ralph Lauren, de är sådär fint propra och killiga som jag gillar. Jag har letat både i Falkenberg och Lysekil utan resultat. Ringde ner till NK i Göteborg men de hade bara några piké t-shirts i strl till Alex. Vill ju att båda mina grabbar ska vara välklädda när de syns i media. Fasiken! Skulle köpt på mig i USA, där kostar dessutom kläderna mindre än halva priset här… I värsta fall får jag stressa in till NK i Sthlm på tisdag morgon.

I båten på väg till Lysekil. Filip ligger i pyjamas och Alex vill se Babblarna.
IMG_5389 IMG_5444 IMG_5446 IMG_5410 IMG_5405 IMG_5422
Farfar <3IMG_5438