LAST FEW DAYS

Har precis anlänt till Lysekil. I bagaget har vi en veckas fantastiska minnen från Falkenberg och nu ser vi fram emot en helg med mina svärföräldrar. Gällande familjelivet på resande fot har det gått jättebra, dock är det emellanåt tufft med två blöjbarn. Men vet verkligen att man lever! Igår somnade jag 20.00 medan jag nattade Alex. Har nog nästan aldrig hänt.

Lite bilder från senaste dagarna:
IMG_5361Hemma hos nygamla vännen K med familj <3 
IMG_5281
Lilla Filip får mest följa med <3 Han får mest ligga i skuggan, i bakgrunden haha stackare <3
IMG_5303
Framtida sommarbästisar!! Alex och lilla W.
IMG_5286
Basse fick för första gången ryta till mot ett annat barn, det kändes märkligt. En pojke sparkade på Alex när han satt i trappan. Ingen direkt fysisk skada uppstod, men man vill ju naturligtvis att Alex inte ska behöva träffa elaka barn… (personerna på bilden har inget med historien att göra, incidenten hände dock i dendär trappan 5 minuter senare).
IMG_0207
Frukost från McDonalds. Behöver ju faktiskt inte bli så onyttigt om man kör äggröra och kaffe. Är i pappas stuga.
IMG_0202

Såhär ska ungarna se ut på sommaren! Bonnabränna, solblekt hår, rosiga kinder, smutsig av lek i naturen – och fullständigt överlycklig <3IMG_0176IMG_0159 IMG_0152