ÄPPELGÅRDEN CAFÉ I SLÖINGE <3

Fortsätter dagarna såhär kan det bli den bästa semestern någonsin. Vi har det så otroligt mysigt här i Falkenberg. Vi bor i egen stor, barnvänlig lägenhet och vädret på topp! Igår nattade vi båda barnen vid 19.00, de somnade på fem minuter så jag och Basse fick flera timmars gos i soffan. Tror värmen tar energi ur dem, för idag slocknade båda 19.30. Har precis gjort storkok av stroganoff som räcker till både lunch och middag de kommande två dagarna. Skönt att slippa ställa sig framför spisen, samtidigt som jag helst vill att Alex äter hemlagat.

Idag startade vi dagen med en timmas promenad utmed ån Ätran som rinner genom staden. Barnen somnade i dubbelvagnen och jag guidade Basse genom min uppväxt i mysiga Falkenberg. Jag pekade och visade olika platser vi passerade, som samtliga innehåller olika minnen. I en såhär liten stad har man ju minnen från vartenda gathörn. Därefter åkte vi ut till Äppelgården i Slöinge, ett perfekt tillhåll för barnfamiljer! Det finns enorma springytor och träden ger skugga åt röda kinder, lite här och var finns det olika lekstationer bl.a. tennisrack, rockringar och sandlåda. Sååå tacksamt åt föräldrar 😉

IMG_0021 IMG_0028 IMG_0047 IMG_0051 IMG_0072 IMG_0098
Var förbi mamma. Hon har skaffat hund, världens sötaste och vildaste lilla Alice <3 Alex hade plockfest och Alice tuggade tacksamt sönder allt hon kom över 🙂 IMG_0112