BESÖK HOS LÄKAREN SENARE IDAG

Jag är säker på att Alex fått öroninflammation igen, han drar sig för båda öronen precis som sist.
Jäkla skit, vill inte ge han penicillin igen!! Basse var ett riktigt ”öronbarn” och fick antibiotika flera gånger om året när han var liten, hoppas inte barnen ärver det.

Tänk om Filip också har öroninflammation…? Jag trodde ju inte så små barn kunde bli sjuka om man helammade, snacka om fel. USCH!! Vad gör man om Filip behöver antibiotika, kan de ens få det när de är så små?

Ska inte oroa mig i onödan, slutar skriva här och återkommer ikväll när vi fått diagnos.

IMG_2865Det går sisådär med min viktnedgång. Svårt att hinna med sallader när man har två sjuka barn som behöver uppmärksamhet. Kokar hellre ris och drar fram en gryta från frysen. Likaså är det inte passande att dra ut dem på promenader, så min motion är rätt obefintlig. Aja, snart så! Basse är ledig från nästa vecka, då löser sig allt tidsmässigt.

One comment

  1. Sätt en liten lökbit (ca 2*2mm) inrullad i bomull och sätt i öronen, och tejp över så de hålls där. Ha de hela natten! Ett gammalt knep som funkar och kan till och med ta bort öroninflammationen utan att behöva antibiotika ☺

Comments are closed.