SJUKDOMSTIDER

Jösses vad barn är sjuka då de börjar förskola. Jag hade ju hört att det blir mycket de första åren, men inte såhär!! Alex har haft 39,5 grader i feber sedan i fredags och imorron ska vi till läkaren för att kontrollera om han inte fått öroninflammation igen. Lilla Filip snorar fortfarande så vi ska be läkaren titta på honom också.
Usch, stackaren hann få leva frisk i 12 dagar, därefter blev han sjuk. Känns som en orättvis start i livet… 🙁

Alex blev sjuk i slutet av januari, därefter har han vart mer sjuk än frisk. Helt otroligt. Men man härdas, både vi som föräldrar och han själv. Numera gnäller han knappt under 39 grader. Både jag och Basse parerar mat, städ och jobb med två sjuka bebisar utan problem.

IMG_0302
Mycket pyjamas och soff- eller mattmys 🙂IMG_0294
Från Kapish förra veckan… Fick äntligen plats i min favorit top igen! Vissa kläder håller verkligen år efter år, denna har hängt med sedan jag arbetade på TV3.
IMG_3331
IMG_3337

IMG_3356

Tv-skärmen framför mig då jag sänder. Här har jag koll på mig själv och ser hur lång tid det är kvar av programmet.
Den vänstra klockan (gula) räknar ner min programtid, dvs den tickar ner från 60 minuter till noll. Nu står den på +9 sekunder vilket innebär att det var 9 sekunder efter sändningen jag tog bilden 🙂 Den högra klockan (röda) är vad klockan är i realtid.

Jag har en producent som pratar till mig via öronsnäcka under hela sändningen men jag tycker det är skönt att ha egen kontroll via skärmen. Jag tittar ofta på hur jag själv ser ut, så jag inte står för nära kameran, hur mina vinklar fungerar etc. Det är dessutom väldigt skönt att se hur lång tid det är kvar av sändningen, på så sätt kan man planera sin energi. Speciellt om vi bara hunnit spela ett spel och jag fortfarande inte fått rätt svar, då brukar jag boosta mig själv sista tio minutrarna typ ”nu jäklar måste jag hjälpa tittarna att lösa spelet…”.