BACK IN BUSINESS

Igår sände jag Kapish första gången efter Filips ankomst, det gick jättebra. Filip var backstage och sov mestadels, så nu kommer jag starta lite smått med två sändningar per vecka. Ska bli fantastiskt kul att komma ut i arbete igen. Nu när Basse också gått tillbaka till sitt jobb på RIX är det ganska ensamt för mig om dagarna. Alla är vi olika men jag förstår verkligen inte hur andra föräldrar trivs att gå hemma, jag blir så otroligt ostimulerad och slutligen deprimerad. Jag försöker komma ut på promenader, men det är så ensamt… Jag tycker första månaden med nyfödd är rätt isolerande där tillvaron går ut på att amma 24/7, inget fel i det – men jag känner mig lite ensam.

När jag var hemma med Alex provade jag ju att gå på diverse föräldraträffar också, och det var väl ok men inget superkul. När barnen är så pass små att de inte leker med varandra blir det mest träffar för oss föräldrar, och eftersom ingen egentligen känner varandra blir det mest bebisprat. Det är liksom kul de första fem minuterna men sen tröttnar jag. Jag har träffat några underbara mammor via bvc, men vi har inget gemensamt förutom just BF2015.

Längtar tills Filip blir iaf några månader äldre så vi kan göra saker mer ”ihop”, som öppna förskolan! Det är verkligen superkul och jag älskade att se Alex leka och trivas. När man har barn lever man ju lite genom dem och att se dem lyckliga gör verkligen dagen. Nu är det amning nästintill varje timma, nothing else to do och det är rätt drygt.

IMG_0149 13179384_10154175092221241_1349137223247635302_n
Snuttis, här ligger han i kontrollrummet medan jag jobbar. Min fina lilla kille… Brukar ligga med ljuset lite halvdovt i sängen innan jag somnar och bara titta på honom. Tänk att de är så små men ändå så kompletta och perfekta! Älskar att ligga nära och sakta studera hans ansiktsdrag medan han sover och försöka hitta mig själv och Basse i honom. Tycker fortfarande det är ofattbart och fascinerande att två människor kan skapa en tredje.IMG_0155