BÖRJAR BLOGGA IGEN

Som jag längtat! Jag har trugat och trånat senaste veckorna, och nu jäklar. Jag och Basse har vart helt lediga dessa två veckor efter förlossningen men nästa vecka börjar jag sända Kapish igen. Då följer Filip med till studion och teamet backstage passar timman jag är live. Basse går tillbaka till sitt jobb och Alex börjar förskola om 30 timmar per vecka. Vi har förskola fram till 15 augusti, därefter får vi drömplats hos dagmamma.

Det har vart två otroligt mysiga veckor, förutom Alex inskolning har vi verkligen umgåtts i lugn och ro som familj. Vädret har ju vart fantastiskt så vi har vart ute så mycket som möjligt. Sjukt att det snöade dagen Filip kom, och nu svettas man i linne och shorts… Sverige kan verkligen ha alla fyra årstider på två veckor!

IMG_0080
Äntligen är Alex så stor att jag kan ta ut han i naturen och lära han saker… Förutom att resa vill jag förmedla mycket djur och natur till barnen. Basse är mer intresserad av sport och kultur, men jag ska verkligen ta ut dem i naturen minst en gång per vecka.
IMG_0086
alexhöns
Det är mycket ”kan själv” nu… Han har lärt sig massor från förskolan, jag märker skillnad i beteende på bara en vecka!IMG_0095 IMG_0107