FREEMONT STREET & HELIKOPTERTUR

Igår tog jag bussen till Freemont, det ursprungliga Vegas. Det var där Rat Pack med Sinatra huserade för
50-60 år sedan tillsammans med alla cigarrökande gangsters. Det klassiska casinot/hotellet Golden Nugget ligger kvar mitt i smeten och väl inne är det lätt att drömma sig tillbaka, till flärden av eliten i det förgångna.

Har man inte vart i området är det verkligen värt ett besök! Det innefattar en helt annan stämning än strippen, folket är äldre och har inga guldkreditkort i plånboken, det är jeansjackor och cowboyhattar. Hockeyfrillorna matchas med antingen en öl eller de klassiska margarita-glasen i handen. Utmed huvudgatan trängs showartister som ständigt kämpar med att vara unika för en dollar i dricks. Perfekt för en människo-spanare som mig!
Jag tycker över lag att det är ganska skönt att vara nykter pga graviditeten men just där och då saknade jag en kall fatöl.

IMG_2015_2Försökte mig på en fläta, det gick sådär. Efter tio försök slutade det med att jag irriterat tömde sprayflaskan och satte upp en tofs. Tycker dock det är fint på andra så jag ska öva mer 🙂
IMG_2024

Freemont Street:IMG_0233
Titta i taket nedan! Man kunde åka linbana över huvudgatan.
Tyvärr fick inte jag pga magen, annars hade jag tvingat mig upp!IMG_0231
Alltså… Hur får han liksom plats med allt i dendär?IMG_0242 IMG_0247

På kvällen blev det en spontan helikoptertur över strippen. Ville göra något udda och funderade först på att dyka med hajar på Mandalay Bay. Det kostade dock nästan 6000 kr och valdes bort.
Beställde istället en ”All inclusive VIP helicopter tour” trots att jag inte dricker champagne. Blev upphämtad i egen limo ^^ IMG_0249IMG_0250 IMG_2047 IMG_2052 IMG_0265
Kolla min Instagram, jag filmade en bit av turen…IMG_0266
Efter flygturen vart det poker lååångt in på småtimmarna…IMG_2102

One comment

Comments are closed.