VÄLKOMMEN iROBOT – ROOMBA 880

Vi har blivit med robotdammsugare! Alex är så kär och vi måste vakta så han inte kryper ifatt och klättrar upp på den. Vi har gömt laddningsstationen längst in under sängen eftersom han annars drar ut och startar maskinen. Han har en miljon leksaker varav många självgående bilar och bollar, men Roomban är favoriten. Varför är ungar så? Allt som man inte får leka med är mest intressant… 🙂

Vi har städhjälp en gång per vecka men ska ändra detta till en gång per månad eftersom Roomban kör lite varje dag. Vi har programmerat in städ 11.00-12.00 mån-fre, ingen ansträngning för oss what so ever. Den är nästintill helt tyst och går över trösklar, tjocka ryamattor och kommer åt ordentligt i hörn med små borstar den fäller ut, sååå smidigt. Här kan man köpa iRobot Roomba 880 som vi har.

Har lärt sig trycka igång… Typiskt! Haha, önskade att man kunde ha något kod-lås till den 😉
IMG_0110 IMG_0112 IMG_0111 IMG_0113