LAS VEGAS & SÖNDAGSHÄNG

Jag startade dagen med jobb, därefter blev det både lunch och fika hos Mirre & Freddan. Deras son är exakt ett år äldre än Alex och de leker så fint. Härligt med vänner som har barn, det blir så avslappnat när man ses eftersom båda är lika vana vid plötsliga blöjbyten, spyor på golv, leksaker som kastas runt etc 😉

Bokade förresten en resa till Vegas igår!! Jag åker ensam 23-30 jan och i slutet av februari ville Basse dra dit med några vänner. Vi kör en omlott-semester ^^ Det ska bli såååå härligt!! Normalt tar jag en längre resa varje år men nu var det två år sedan sist och det värker ordentligt i res-nerven. Jag reser ofta ensam, gillar att träffa nytt folk och tycker det är skönt att själv få styra planeringen. Dock varken vill eller får jag (för Basse) åka på äventyrsresa nu när jag är gravid så jag tänkte att en vecka i Vegas kunde passa 🙂 Det blir massor av poker, en hel del shopping och kanske något spa… Tänkte dessutom hyra bil och utforska timmarna utanför staden så jag iaf får lite nytt, jag ju vart i Vegas tre gånger tidigare.

Kan dock inte bestämma om jag ska bo på hostel eller hotell. Samtidigt som jag ser denna resan som en retreat så träffar man ju alltid intressanta personer i sovsalarna… Men folk åker ju till Vegas enbart för att spela eller festa, så vad skulle jag göra för spännande utflykter med rumsvännerna? Det blir väl liksom bara fest? Och jag kommer ju inte gå på klubbar eftersom lillebror i magen nu hör ljud, kommer ju vara i vecka 27 när jag reser. Hmm… Tror nog det blir något fint hotell typ The Venetian eller Treasure Island där jag vart förr.

Guuud vad jag längtar tills mina grabbar är äldre så jag kan ta med dem ut i världen!

Skärmavbild 2016-01-09 kl. 17.01.16 IMG_0082 kapish10jan

Alex sover bättre om nätterna men absolut inte bra. Måste vara någon bearbetnings-fas? Aja, det går säkert över om några dagar. För övrigt var elektrikern här och drog om kablarna. Jobbet tog 15 minuter och vi fick en faktura på 2000 kr. Hmm… Man skulle sadla om till den branschen 😉