KAPISH & LEKLAND

Äntligen har Alex blivit stor nog för lekland! Jag och Basse har försökt tidigare men utan behållning. Idag var vi i Mall of Scandinavia och provade deras lekland, Alex älskade det!! Jag och Basse är överlyckliga eftersom vi har sett fram emot att få leka på sånahär ställen sedan han föddes 🙂 Nu jäklar ska vi utforska stan! Imorron blir det Andys Lekland i Haninge <3

Men haha, ibland tyckte jag nästan synd om Alex. Han vill ju så gärna leka med de andra barnen <3
Han gestikulerar, ropar åt dem och försöker springa efter vilket slutar med att han trillar… Då är det upp igen och repeat. Han fick dock leka kund i en ”affär” med några flickor och han blev sååå lycklig <3
Han älskar verkligen andra barn och jag är så glad över att han ska få en bror i vår. De kommer få så kul ihop!

Först vart det jobb, sände Kapish. Hann med en magbild innan jag åkte… Lillebror växer fort, vecka 23 nu.IMG_0017 
I sminket… Framifrån är magen inte lika tydlig.
IMG_0024
eve IMG_1371 IMG_1423 IMG_1428 lekisland

One comment

Comments are closed.