NYÅRSAFTON 2015

Så var första nyåret med Alexander över. Tänk vilken större innebörd alla dessa högtider får med barn! Dagarna blir så mycket mer meningsfulla, fantastiskt mysigt 🙂 Man anstränger sig mer åt traditionerna och njuter av att få se de små vara glada. Det finns ingen bättre än att se lycka i ett barns ögon, det överträffar allt. Stoltheten i att få ge sitt barn en kärleksfull och mysig tillvaro… Mycket nya känslor som förälder!

Vi firade hemma hos M, vi var tre familjer med totalt fyra barn. Trevligt och avslappnat. Vi körde trerätters och vid tolvslaget tittade vi på fyrverkerier. Alex vaknade som tur är inte av alla smällare och när vi skulle åka hemåt vid 01 gick allt bra. Han vaknar men ”kommer inte igång” som på dagen, det är som om hans hjärna går på snooze. Himla smidigt för oss alla. Vi nattade om med välling direkt när vi kom hem och han somnade direkt.

Idag ska vi pyssla ordning här hemma, vi har hela bilen full med julklappar. Imorron och på söndag leder jag Kapish så det blir nog gå ner till Farsta Centrum och titta efter någon ny topp. Behöver dessutom fylla på med lite makeup.


Mat-fix!IMG_0296
Vi startade med en blå-randig skjorta…IMG_0303 IMG_0301
…som fick bytas mot en vit. Middagen hamnade nämligen lite varstans 🙂IMG_0314 IMG_0312 IMG_0391 IMG_0328 IMG_0335 IMG_0334
Nattningen gick INTE på första försöket 🙂 Vi tog upp honom så fick han sitta med en extra timma.
Lilla hjärtat, han hade så kul och ville vara uppe med oss andra! <3IMG_0365 IMG_0358