LATA DAGAR MED PLANERING ÖVER 2016

Jag och Basse fortsätter ladda batterierna i Köping. Det är så otroligt skönt att få avlastning med Alex, nu när han kan stå och gå (med stöd) kan man ju inte lämna honom själv en sekund. Man är konstant rädd att han antingen ska trilla, riva ner inredning (och skada sig själv), få tag i något farligt och stoppa i munnen m.m… Jag har hört att det blir lättare när de är ca 1,5 år, då kan de gå stadigt och inte ska fingra och dra i precis allt. Alex börjar lära sig ”nej” men han minns aldrig förbuden. Min lilla guldfisk <3 Ibland väljer han att ignorera mig och då får jag sätta mig på huk, ta tag i båda hans händer, titta han allvarligt i ögonen och skaka på huvudet; ”Neeeeeej sa mamma”. Då lyder han, iaf två minter. Sen är det full fräs mot elutaget eller att hänga i spegeln igen… Zzz, my god.

Annars händer inget speciellt, jag och Basse brainstormar mycket kring 2016. Vi sammanfattar året som gått och vad vi ska göra annorlunda till nästa år. Vi bollar ideér, sållar vilka som är möjliga att förverkliga, vilka delmål till dessa vi bör ha och hur vi ska nå dit. Vi sätter både gemensamma och individuella mål. Nytt för 2016 är att Alex ska innefattas i dem. Spännande! Tänk vad mycket 2015 har gett oss; Två barn, ny lägenhet, ny bil och jag har nya karriärsmål. Jag kommer för övrigt arbeta mer på FOX i framtiden, det ska bli kul 🙂 Funderar även på att börja videoblogga en gång per vecka, undrar dock om någon av er läsare skulle vara intresserad av detta? Och vad skulle vara intressant att höra; Alex utveckling, graviditeten eller annat? Personligen tycker jag det är bekvämast att läsa bloggar och inte att lyssna eller se den som skriver förutom i stillbild 😉 Att se och höra personen blir lite för ”direkt” eller burdust eller hur man nu ska förklara.

12435645_10153852800161241_323409284_n 12434551_10153852800151241_1898774081_n Imorron åker vi tillbaka till Stockholm för att fira nyår hos vänner.