JOBB PÅ FOX IDAG

Sände Kapish i förmiddags, jösses vad kul det är! Jag är helt slut efter ett pass… Minns när jag arbetade på TV3 och körde 5-6 sändningar per vecka varav ett pass var på tre timmar. Tre timmar!! Fattar inte hur jag orkade, var väl liiite yngre och ogravidare 😉

Alex fick tre fina bilar av barnvakten idag, han älskade dem. J (barnvakten) stannade kvar en stund och det var så mysigt att se hur Alex integrerar med henne, han är tok-kär i alla sina barnvaktisar (hur böjer man det?).
Haha, kanske för att de leker med honom utan att släppa fokus flera timmar i sträck. Lite annat är trista mamma och pappa 😉 Nu har vi fyra tjejer vi alternerar mellan och det är en enorm frihet att ha så många att välja bland.
J som var hos idag har haft honom längst, hon började redan i augusti.

Jag har många väninnor som är helt främmande för barnvakt, men det har vart en självklarhet för mig och Basse. Inte bara för egentid eller tid med varandra utan även för Alex skull, han är otroligt social och jag tror det beror på att vi sedan tidig ålder låtit han träffa mycket folk. För övrigt, om man ser hur världen ser ut generellt så lever vi i Sverige väldigt isolerat, vilket är trist! I andra kulturer hjälps man åt på ett helt annat sätt dvs grannar, släkt och vänner lever ihop. Undrar vad det beror på? 

IMG_0163Jag har äntligen lärt mig lägga rouge!! Var på kurs hos Make up Store i fredags och kittade up rejält. Fick med mig vit/ljus highlighter, mörka skuggor för att bygga ansiktsform, rouge och tre sorters penslar. 
Kapishdec2015
IMG_0162 Skärmavbild 2015-12-21 kl. 16.51.05 Skärmavbild 2015-12-21 kl. 16.57.28 Skärmavbild 2015-12-21 kl. 17.03.39

One comment

  1. Tror det handlar om att vi inte har så stora familjer i Sverige, förr hjälptes man ju åt mer men nu om man bara har en eller två barn så finns det liksom ingen större anledning med en hel familj som hjälps åt då man klarar det själv. Dessutom är det ju fult att be om hjälp i Sverige och man ska vara så otroligt duktig hela tiden och klara sig på egen hand. Okänd barnvakt går fetbort för vår del men vänner och familj får gärna passa.

Comments are closed.