LUNCHDEJT I LILJEHOLMEN

Basse kom hem redan vid 10.00. Perfekt, då behövde jag bara vara ensam med Alex två timmar (vi vaknade 08). Orkade inte göra lunch hemma så vi åkte till Liljeholmen och smarrade indiskt.

Efteråt var det besök hos kiropraktor, fick träffa en mycket proffsig man som böjde, klämde och kände. Fick därefter själv göra några övningar och han typ skrek ”KOM IGEN, ÖKA RYGGEN, HÖGRE SVANSKOTA. SLAPPA INTE, HÖÖÖGRE!!” Han var härligt burdus och träningen blev mycket effektiv. Han trodde dock inte jag hade foglossning utan att det är något tokigt med mina höftleder, som blir värre av hormonpåslaget vid graviditet. Eftersom han inte kunde ställa en korrekt diagnos ville han inte heller knäcka/behandla. Nästa onsdag ska jag träffa kiropraktorn tillsammans med en läkare han arbetar med, så ska de tillsammans försöka ställa diagnos. Äntligen har jag hittat rätt person som ska hjälpa mig!

Ikväll blir det fredagsmys <3

IMG_0132 IMG_0150 liljeholmen