ANDRA ADVENT & VÄRLDENS FOGLOSSNING

Söndagar är heliga för oss och ägnas helt åt familjen. Vi äter frukost tillsammans och därefter åker vi iväg på aktivitet. Idag åkte vi till Liljeholmens galleria för lite julshopping och långlunch. På eftermiddagen åkte vi hem till V som anordnade kombinerad inflyttnings- och glöggmingel. Jättetrevligt och jag som inte skulle äta massa onyttligt fick i mig både lussekatter och kladdkaka 😉 Aja, det är ju faktiskt advent ^^ Julen har verkligen fått en helt ny innebörd när man har barn och den är sååå mycket mysigare!! Vi har dock inte julpyntat alltför mycket hemma, Alex är ju för liten för att förstå och jag känner mig inte direkt pysslig efter flytten (läs ”är så jävla trött på inredning nu”). Men jag längtar till kommande år då vi nästan måste pynta i hemmet för barnens skull. Jag ser framför mig när jag och barnen bakar och gör juldekorationer… Guuud va mysigt! Jag och mamma hade jättefina jultraditioner där vi julpysslade, det ska jag verkligen föra vidare till mina barn.

Eftermiddagen tillbringades på soffan, jag har fått foglossning from hell. Det blir att ta fram kryckorna från förr, fasiken vad trist! Har så ont att jag inte kommer ur soffan och såhär kan jag absolut inte ha det. Imorron ska jag ta reda på hur man blir av med skiten. Det borde väl finnas massor av behandlingsformer så som massage, fysioterapeut, kiropraktor, akupunktur, eller kanske Tens apparat? Jag har högsäsong med företagen nu innan jul och nyanställde dessutom två personal i november. För mig är det viktigt att själv komma ut och arbeta med ny personal. En öppen, ärlig och direkt relation med sin chef tror jag bäddar för framgång i företag. Så några gravidhandikapp har vi inte tid med!

IMG_0097 IMG_0098
Lyckades inte få en bild när båda tittade in i kameran… <3IMG_0100 IMG_0109