EMBRACE THIS DAY

Låt oss göra denhär lördagen till den bästa på länge! (Gravidhormoner much!? ;) ) Idag blir det lunch i city med svärföräldrarna, överraskningsfest för **** och därefter kör jag lite jobb på kvällen. En fullspäckad dag tillsammans med Basses underbara släkt. Jäkla tur att jag gifte in mig i en sån härlig gemenskap, det existerar tyvärr inte på min sida.

Börjar med att tanka mig och lillan med en supernyttig frulle:
IMG_0825 Bilden är från gårdagens Insta men jag åt samma idag:
4 msk chiafrön
1/2 banan
1/2 apelsin
1,5 dl blåbär
2 dl mjölk
Kanel och lite vaniljsocker
MUMS!! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>