FEBER VID TANDSPRICKNING!

Trodde hög feber vid tandsprickning var en myt. Speciellt eftersom BVC inte backar upp korrelationen, men Alex var troligtvis inte ”sjuk” utan det var tandsprickning av ena framtanden. Hans båda undre tänder kom fram utan problem, den ena övre vart lite jobbig men just denna andra framtanden var katastrof. Jag har talat med vänner och googlat, och vissa barn får verkligen upp mot 40 graders feber vid jobbiga tandsprickningar.

Alex blev i natt helt feberfri även han sov väldigt ytligt och oroligt. Usch vad trött man blir när man inte får sova ordentligt på natten, och jag har inte hunnit samsova med honom under dagen. Tanden har iaf nu nästintill spruckit genom, man ser hela den vita kanten under tandköttet så jag tippar att den tittar fram under morgondagen. Stackars älsklingen, han gnäller och försöker febrilt trycka in allt han får tag på i munnen för att gnugga 🙁 Som tur är tandsprickning oftast snabbt övergående. Men vet någon när resten av tänderna kommer? Jag tänker att sidotänderna, som verkligen är breda och stora tänder, kommer göra jätteont?

Imorse var jag och Alex på öppna förskolan och på kvällen vart det mysigt mingel hos Indiska som visade kollektionen för våren -16. Mycket fint och vi besökare fick en härlig goodiebag innehållande kläder, ska visa imorron. Hade följe till eventet med underbara Angelica, en driven tjej som tar för sig av livet! Hon har dessutom tillbringat många år utomlands – precis som mig. Glömde dock kameran hos Indiska så bilder kommer senare 🙂

2decl alexskrattarFörsökte få han att skratta och titta in i spegeln, men ibland är det som om han drunkar i mina ögon <3
Han älskar att titta på mig och inspektera/förundras över mina gester och miner… Lilla älsklingen!
2dec