LILLPRINSEN ÄR SJUK!! :(

39,8 graders feber 🙁 Det började igår men har eskalerat till idag. Natten var katastrof, jag orkar knappt föra fingrarna över tangentbordet för att skriva… Vid ”jobbiga” nätter brukar jag och Basse dela upp men igår ville ingen av oss lämna varandra, eller lillprinsen. Jag skulle inte klara av att sova i rummet bredvid och höra Alex skrika av feber på andra sidan väggen. Antar att man blir mer hårdhudad när han börjar dagis och sånthär blir vardagsmat, men usch… Första sjukdomen är verkligen inte kul för mamma- eller pappahjärtat. Man kan ju inte verbalt trösta dem och berätta vad som sker, och berätta att det går över. Stackars snutten förstår ju inte alls, och varken mamma eller idolen pappa (han är så galet kär i Basse) kan ta bort dumma smärtan.

I natt har Alex vaknat ungefär varannan timma och gråtit, vi har nappat, gett flaskan och bara kramat. Han har sovit varannat vak i min famn och varannat i Basses armar. Det är första gången Alex velat gosa såhär, och jag måste få berätta att det var fantastiskt mysigt när han lyckats finna ro i min famn 😉 Vi har legat mage mot mage, på sidan – precis som vi ammade. Tokmysigt, då glödde det starkt i mammahjärtat <3

Dessutom har lilla ”M” har sparkat ovanligt mycket i natt, kanske förstod hon att storebror var sjuk (jaaaaa jag vet, men det är en mysig tanke ;)). Det var första gången man kunde känna hennes sparkar mot handen, utanpå magen. Helt galet att jag snart är i 5:e månaden!? Mentalt befinner jag mig fortfarande i typ vecka 7 och inbillar mig att det är ett litet frö därinne. Kan inte greppa att ”M” är drygt 20 cm och fullt utvecklad.

Har städfirma idag 09-12, sjukt obekvämt att vara hemma. Det känns som om man konstant är i vägen, och rör man något i köket eller badrummet känner man sig dum att man typ ”gjort det smutsigt” på den spegelblanka putsen. L (som vår älskade städerska heter) är perfektionisten personifierad och jag känner mig alltid lite underlägsen när hon röjer runt här hemma. Första gången fick jag typ en utskällning för att vår mopp tydligen var värdelös och att vi hade helt fel märken på rengöringsflaskorna. Haha, fick pallra mig iväg till Ica med en lång lista för att tillgodose miss Bestämd.

IMG_0740Gjorde en mix av vatten, apelsin och 1,5 tesked saft. Han dricker iaf med god aptit!