SKOFYND

Jag och V tog en promenix till Farsta Centrum idag. Älskar verkligen att vi flyttat till Farsta Strand, otroligt vackra naturområden samtidigt som det tar 4 minuter att promenera till ett gigantiskt köpcentrum som har allt! Underbart!  Jag hittade tre mysiga höstskossingar, sådär vardagssköna.

Nu är det dags att försöka natta Alex för tredje gången ikväll. So much för min och Basses myskväll… Man kan planera allt till perfektion, det är ändå den där lilla marodören som har sista ordet 😉

IMG_0021

3 comments

  1. Välkommen tillbaka! Snubblade in o såg att du börjar skriva igen. Kul!

    Alltså, funderar- jag gift, född 84 å har en dotter född 150222…(o en 6-årig son också!) Bor i Björkhagen. Ska vi styra nåt?!

    1. Jaaaa vad kul!! Klart vi ska, jag behöver ut och röra på mig. Adda mig på fejjan…!

Comments are closed.