BITCHES, I AM BACK!!

Eller typ ”Hej, längesen, nu börjar jag blogga igen”.

Jäklar i gatan vilken lång bloggpaus det blev, det var ju i somras som vi hördes sist! Det har hänt en del; vi har flyttat, Alexander har utvecklats något enormt, jag ** ****** (berättar nästa vecka ;)) och ja… massa annat, men vi får ta det pö om pö. Hela september har försvunnit i jobb så nu när jag hunnit andas ut efter både jobb-turnén och flytten ska jag gå in mer i mamma-mode. Från nu kommer jag sikta mer på mammalivet; dvs lära känna och umgås med andra mammor (varför har jag sagt det typ ett halvår ;)), gå på Öppna Förskolan och försöka fokusera mer på familjelivet. Jag håller dessutom på att genomgå någon form av livskris hormonellt kaos så jäklar vad det funderas och analyseras i knoppen just nu. Hehe, jag lovar att tömma mig själv på allt så får ni underhållas 😉

Aja, nu är´e i alla fall ordning på blogg-torpet igen, hörs imorron!

12167842_10153714737666241_548886287_n

One comment

  1. Kul att du är tillbaka! 🙂 jag såg bilden på instagram så jag tror jag vet vad du ska berätta men väntar med spänning och hoppas att jag har rätt! 🙂
    Ha en fin dag!

Comments are closed.