MYCKET JOBB & NY BOSTAD

Aaa, sitter med så sjukt mycket jobb nu. Jag är ju turnéchef för E-Svenskan som precis dragit igång. Under hela september är jag borta på turné runt om i Sverige, det blir minst 18 (!!) övernattningar. Som tur är har jag hittat den perfekta barnflickan som ska hjälpa Basse med Alexander.

Men iaf, igår köpte vi ny lägenhet! En stooor trea, 250 meter från Farsta Strand (alltså beachen), mitt i ett villaområde. Så jäkla superfint område, vår bostad låg dessutom i en återvändsgränd. Här kan vi växa som familj och bo många år framöver. Vi gjorde upp en deal med säljaren innan visning och hade således ingen budgivning mot andra intresserade. Både vi och säljare är väldigt nöjda, jag tror vi kom undan med ett bra pris medan säljaren hade vissa kriterier som vi kunde uppfylla.

Nu återstår intensiva dagar med att jämföra banker och läsa på om olika typer av lån. På tisdag nästa vecka har vi förhandling med banken vi antagligen ska stanna hos, och då är det ju bra att ha siffror från andra banker att presentera.

Gosh…. Så galet mycket… Och i början av september kommer jag desssutom vara med i en stor webserie. Det är väldigt hemligt än så länge, men ni och ytterligare några hundra tusen kommer få följa mig och Alexander 😉 

polroger selfie
Vet inte om jag vill ha i mitt löshår igen, gillar tajt frippa bakom öronen som jag hade idag/ovan.
Undrar om man kan sälja det på typ Blocket, det är ju nästan helt nytt…