BESLUTSÅNGEST (BITTER DAG)

Funderar på om jag ska skita i Sundsvall och RIX Fm Festival imorron. Hittade inga kläder i city idag och jag hann inte få i löshåret efter färgningen… Känner mig rätt ugly (jaaaa vafan, kommentera inte ens). Men det är ju alltid lika kul att hänga back stage. Älskar att smyga upp på scen och stå precis bakom Basse när han kör 🙂 Cool känsla när han uppträder för sisådär 30-40 tusen i publikhavet, då är man stolt.

Ja, jag tror nog jag struntar i att åka, vi kommer ju ha nästan två veckor ute på vägarna framöver. På fre är det Jönköping och lör Växjö, därefter bär det av mot Göteborg. Kanske bäst att stanna i Sthlm och försöka uppgradera garderoben samt få i löshåret så man känner sig stilig de kommande veckorna.

IMG_0035Kom hem med lite tröstshopping istället för kläder. Jag avskyr rea. Gamla, trista, fula kläder som ingen tidigare velat köpa försöker butikerna kränga till halva priset. Bläää va trist. Inte alls bitter 😉