KAN ”NÄSTAN” SITTA OCH SNART KRYPA :)

När lär de sig att sitta själva? Och när kryper de? Alex kan sitta med lite stöd, Bumbon funkar klockrent och han sitter gärna korta stunder i barnstol vid bordet. Han är dock långt ifrån att krypa. Han ligger på mage och flaxar med armarna, men det resulterar dessvärre oftast i platt fall. Han kan dessutom rulla helt runt, men det är nog inte viljestyrt 😉

IMG_6450
Fast ibland behöver man ju vila lite…. *donk*
IMG_6452
Alex har alltid vart väldigt stark i nacken. Han kunde lyfta huvudet från magläge redan veckan efter förlossningen, vår barnmorska sa att hon aldrig sett det tidigare… Jag förstår inte varifrån det kom!?
IMG_6467

One comment

  1. Att sitta utan stöd brukat de lära sig runt 6-7 månader och de sägs att före 10 månader ska de börja krypa. Runt 7-8 månader kanske.. men de är ju helt olika från barn till barn. Och viktigt att veta också att man inte ska ha dom och sitta före de kan sitta själv utan stöd. Man ska alltså helst inte ha dom i matstolen före de kan sitta själv. Det kan förstöra ryggen. Isåfall bulla upp med kuddar under och runt så han inte sitter på skarpt 🙂

Comments are closed.