STORHANDLAT IDAG

Var inne på Ica Maxi och köpte all mat de hade. I alla fall all mat till en 4 månaders bebis 🙂 Tycker det är så mysigt att handla på babyavdelningen, speciellt i större matvaruaffärer typ Ica Maxi eller Coop Forum. Haha, är man knäpp då?

Såhär i början tycker jag det är smidigt att köpa färdiga puréer. Jag älskar att laga mat och vill väldigt gärna själv göra hans mat, men nu när han är så liten, och äter så otroligt små mängder, är det bara onödigt mycket jobb. Man ska liksom koka EN morot, mixa den, ge han typ en tesked och slänga resten. Bättre att köpa burkar som kan stå i kylen flera dagar.

Alexanders dag:
06.30 vaknar, äter 100 ml
09.30 äter 150 ml
11-13 sova
13.00 smakar morotspuré, äter ca 2 matskedar gröt
13.30 mer hungrig och äter 120 ml
17-18.30 sover
18.30 äter 150 ml
20.00 somnar för natten

Har vart ganska trist väder här i Köping, så vi har bara vart inne. Jag har rensat bland hans gamla kläder och lagt ut lite på Blocket och Tradera, har så otroligt mycket helt oanvänt…! Vi ska stanna i Köping ytterligare en vecka, det är en så mysig och fin stad.

IMG_6467

Vi provade morotspuré idag med det var dessvärre ingen hit. Sempers banangröt är fortfarande favoriten och idag lät jag han äta nästan 2 matskedar. Mitt lilla matvrak 🙂

IMG_6445
IMG_6451
IMG_6455 IMG_6454 Finns det någon med bebis i Köping som vill ses ngn dag? Hade vart så kul för Alex att få träffa jämnåriga här… Hör av er!!