FÖRSTA NATTEN MED ÄNDRADE RUTINER

Jag vet inte om jag inbillar mig eller om Alex faktiskt varit mer grinig i natt. Jag och Basse är i Köping så han stannade uppe ända till 21.30 (!!) och busade med farmor och farfar 🙂 Såhär såg resten av natten ut:

00.30 vaknar och får utspätt nattmål. Jag avbryter med napp efter ca 60 ml och han somnar om direkt.
02.30 vaknar och gnäller lite, jag puttar in nappen och han somnar.
05.00 vaknar och får utspätt nattmål. Jag avbryter inte med napp och han äter nästan 100 ml.
05.30 vaknar och gnäller. Jag tar upp och försöker rapa vilket inte lyckas. Han somnar igen ca 06.00
07.00 vaknar, gnäller och visar att han inte vill sova mer. Basse tar över, jag sover till 09.00.

Även Basse tyckte han vart lite mer otålig i morse. Han åt dåligt vid 08, normalt slukar han en flaska. Jag tror det är hans mage som är lite upprörd över gröten från igår. Får se hur han är under dagen, verkar han annorlunda struntar jag i att ge gröt idag.

Nu ska vi ner och mata änderna i ån, därefter ska han på playdejt med sina kusiner 🙂

IMG_6414
Alex har strl 80 i bodys (!!!). Jag viker upp ärmarna men de passar på bredden 🙂IMG_6399