MOT FALKENBERG

Nu är vi på väg mot min vackra barndomsstad. Hoppas vädret vänder, det har regnat en del på västkusten. Egentligen bryr vi oss inte, det har vart så otroligt skönt att bara fokuserat på varandra som familj. Men visst är det roligare om solen skiner så man kan vara utomhus, det är ju ändå sommar 🙂 Vi stannar i Falkenberg en vecka och har ordnat en stuga vid stranden. Har väl inga direkta planer förutom att träffa släkt och vänner. Vill promenera mycket, utmed stranden, ån Ätran och i centrum. Kanske även ta någon spa-dag på Strandbaden om vi kan ordna barnvakt.

Det är alltid många känslor som rörs upp när man besöker sin barndomsstad, speciellt om man flyttade därifrån i relativt tidig ålder. Då har man liksom lämnat staden när livet var som rörigast, och jag hade en haha ganska händelserik tonårstid. Men va fan, jag är glad att jag ibland ”tänkte lite utanför ramarna” (hahaha let´s us put it that way ;)) som tonåring, även om det ledde till försenad övningskörning.

Allt känns dock ganska obetydligt när jag ser på Alexander. Man kan liksom dela upp livet innan och efter att ha fått barn 🙂 Saker, hur jobbiga de än var, känns ganska banala när jag ser på honom…

IMG_6417
Lämnade lite småpresenter till bästis. Har gått och små-shoppat hela veckan till henne <3IMG_6419
IMG_6424