HOLD ME TRÄNINGSTOP

Klickade hem denhär fräsiga saken. Det är en träningstopp där axelbanden är vadderade och drar över axlarna. Axlarna dras bakåt och neråt, och man tvingas att stäcka på sig. Jag har fått sååå dålig hållning efter graviditeten, måste verkligen träna upp mina magmuskler/core igen. Känner dessutom att mina gamla ryggproblem börjar komma tillbaka i takt med att Alex väger mer.

Har ingen aning om denna fungerar, jag ska använda den mest till vardags, men såhär stod det i annonsen:
– lyfter kotpelaren
– förbättrar bålstabiliteten
– låter den egna muskulaturen stärkas i en bättre hållning
– optimerar förutsättningarna vid träning
– friare andning, vidgar bröstkorgen

Spännande att prova! Märket är ”Hold Me” och här hittar ni toppen för 399:-

IMG_6257 IMG_6263 IMG_6271 IMG_6272

One comment

  1. Så smart, ser fram emot att höra om den fungerar! Har själv börjat märka av protester från ryggen redan (och jag är rätt säker på att jag har många kilo kvar att belastas med innan det vänder ;)) Kanske något att prova redan under graviditeten? Lycka till, hoppas ryggen har det bättre snart! : ) J

Comments are closed.