MYSIGA DAGAR

Låg nere på playan i förmiddags igen. Det är så underbart väder såhär i början av sommaren, solen lyser men vinden svalkar. Köpte en solhatt till Alex, min lille strandraggare 🙂 Fick kommentaren om att man bör skaffa solhatt med öronlappar, tipsa gärna om var! Såg några större barn på stranden med uv-dräkter, finns såna för bebisar också? De andra bebisarna på stranden hade vanliga kläder som Alex, men en tunn uv-dräkt vore ju bra!?

Alex ser så mycket äldre ut nu när man kan klä han i ”vuxenkläder” typ hatt, tröja (inte bara body) och shorts. Mammas lille prins 🙂

För övrigt så hände en ”olycka” på stranden idag. Alex låg och gnällde lite, pustade och stånkade. Efter några minuter började han as-garva och såg sådär oroväckande nöjd ut. Han hade naturligtvis katastrof-bajjat, det var ööööverallt. Jag som försöker hålla mig ifrån våtservetter (massa tråkiga kemiska ämnen) fick göra en grundlig puts av honom med typ 40 servetter. Haha, alltså… Aja, nu har vi vart med om det också 🙂

IMG_6099 IMG_6106 IMG_6170 IMG_6130 IMG_6137

 

2 comments

  1. Vid Polarn o. Pyret fanns solhattar med öronlappar i rosa, vitt och blått 🙂 UV dräkter finns nog för bebisar också. Såg att de hade ganska många på jollyroom.se, men de flesta var på rea nu så då kan de ju hända storlekar är slut, men de går ju att kolla! Det är såklart bäst att ha uv dräkter, men det kanske är mera åt de lite äldre barnen som leker i solen. Annars går det nog bara att ha tunnare kläder och solskyddsfaktor och i skuggan förstås. Det räcker nog bra! Men såklart skyddar det ju bäst med uv dräkt 🙂

  2. Bättre och ha uvdräkt med solskyddsfaktor 50+, barn under 1 ska man undvika att smörja in med solskyddsfaktor, men om dom måste va i solen så ska man såklart smörja! Uv dräkt finns och köpa i mindre storlekar 🙂

Comments are closed.