INVIGNING AV HOPPGUNGA

Hade helt glömt att vi köpte en hoppgunga i höstas. Plockade fram den med noll förväntningar och Alexander älskade den! Det var lite krångligt att få i honom pga den vingliga nacken och hans ögon var stora som tefat under processen 😉 Jag trodde han skulle börja skrika, men han tyckte mest det var spännande. Så fort han kom på plats började benen sprattla och han verkade fatta poängen direkt. Rytmiskt hoppade han upp och ner, allt medan han pratade och skrattade. Jag läste att hoppgunga används av de flesta från 6 månader, men Alex är snart tre månader och han älskade den. Jag kan varmt rekommendera att köpa en hoppis, börja använda lite smått så fort bebisen är stark i nacke och rygg.

En gång hissade jag upp gungan så han inte nådde marken och gav han fart. Han gungade och skrattade så han nästan grät 🙂 Hahaha, mitt lilla hjärta. Det är inte mycket bekymmer i dendär åldern… <3

Idag var jag iväg på ett möte under förmiddagen, därefter har jag bara vart hemma och lekt med plutten. Han blir 12 veckor på fredag och den kända 3-månaders krisen börjar märkas. Bara de senaste dagarna har han blivit jättesvår att amma, han vrider sig som en ål och skriker. Hoppas det vänder snart.

11329549_10153407854816241_1199955565_n