LEDSEN

Allt känns skit. Jag är så jäkla klantig!! Trodde inte man behövde anmäla sitt barn till skola direkt efter förlossningen!? Alexander är nu 11 veckor och det är HELT kört på de fyra skolorna jag helst skulle önska han gick på. Alltså det är helt kört.

Känner mig så dum. Och slarvig. Och oansvarig. Alla som anmäler sig till dessa skolor har lika stor möjlighet att komma in, dock tillämpas syskonförtur, dvs någon från förorten typ Tensta har lika stor möjlighet som någon från Danderyd. Alla slåss ju typ därför om att få en plats. Hade jag bara lyckas anmäla Alexander samma dag som han föddes hade han iaf kanske kunnat få gå någon av de absolut bästa skolorna. Men nu, bara för jag är så jäkla slarvig, kan jag inte ge han de bästa förutsättningarna för hans skolgång…

Faaan va ledsen jag är på mig själv. Det finns en skola, Manillaskolan, som öppnar anmälan när barnet är ett år. Jag ska verkligen anmäla han 00.01 den dagen.

Åååå vilken dålig mamma jag känner mig som nu…. Sånthär ska man liksom veta när man ansvarar över ett liv!! Alexander får så klart bestämma själv över sin tillvaro, men det är mitt jobb att ge han de bästa förutsättningarna. Så misslyckas man med något så vitalt som att sätta han i den bästa skolan.