LÄGENHETSVISNING

Lägenhetsvisning och lunch ute. En klassisk söndag om jag och Basse är i Stockholm. Vi bor i en 2,5:a och idag tittade vi på en 4:a. Den var lite överraskande helt perfekt (totalt underbar!) och vi ska lägga ett bud. Mäklaren lovade att ringa oss först så vi kan höja upp några hundra direkt för att rensa ut bottenskrapet. Jag blir bara irriterad när man har budgivning och får vänta flera timmar på att idioter ska buda om varandra med 20 tusen på en 3-miljoners lya. Hoppas, hoppas vi får lägenheten!!

Annars har det vart en jobb-helg, jag jobbade både fredag och lördag kväll. Det var skönt att komma ut från lägenheten, vara kring vuxna och gå in i en yrkesroll, att vara ”professionella Evelina” och inte bara mamma. Dock fick jag en hemsk påminnelse om min moders-roll igår. Jag var ute 7 timmar och hade glömt bröstpumpen hemma. Mina boobs sprängdes! Alltså, det gjorde sååå ont!! Jag hade seriöst två kokosnötter innaför bh:n. Fick gå in på toa ett par gånger, spola varmt vatten på bröna och försöka trycka ut. Måste verkligen lära mig en bra hand-teknik. Helt sjukt, jag får INTE glömma pumpen fler tillfällen…

11291959_10153356779571241_1326114463_nI fredags jobbade jag för ett konst-galleri. Vi var 3 tjejer från Serveringsproffsen som jobbade i bar och servis.
gallerihill
Igår jobbade jag ensam på ett bröllop i Pingstkyrkan.
Jag var inhyrd som bröllopskoordinator och basade över 10 personal som jag aldrig träffat tidigare.
Det var superkul och alla var sååå duktiga!
pingstis

Älskar verkligen mitt jobb. Arbetsplatsen för Serveringsproffsen är alltid på en exklusiv fest och man träffar alltid härliga, glada människor. Igår hade jag personal på runt tio fester, en av dem tillhörde en kille som hyrt in 5 bartenders, 1 bartender och DJ via oss. Han hade hyrt in roulettebord och hade food truck i trädgården. Hur coolt är inte det!? 🙂