PROJEKT TYGBLÖJOR!

Jag ska prova tygblöjor en vecka! Har beställt från svenska företaget Imse Vimse. Det är väldigt enkelt att använda, det är billigare än vanliga blöjor (mycket billigare i långa loppet!), ekologiskt och snällt mot babyrumpans hud. Barn som använder tygblöjor har dessutom oftast kortare blöjperiod. Bara massa fördelar :) Well, om man inte räknar den extra tvätten. Men jag räknar att det blir kanske en extra maskin var 4:e dag, det ska jag ju överleva.

Skulle startat med tygblöjor redan vid födseln men Alex var en riktig bajs-bebis och jag pallade inte tvätta 700 blöjor om dagen. Nu är hans mage mer återhållsam ;)  Ska bli spännande att prova! I will keep you posted.

IMG_5637
Älskar mönstret hos Imse Vimse så några dregglisar fick följa med ^^IMG_5642
Hur söta är dem inte? IMG_5643

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>