PROJEKT TYGBLÖJOR!

Jag ska prova tygblöjor en vecka! Har beställt från svenska företaget Imse Vimse. Det är väldigt enkelt att använda, det är billigare än vanliga blöjor (mycket billigare i långa loppet!), ekologiskt och snällt mot babyrumpans hud. Barn som använder tygblöjor har dessutom oftast kortare blöjperiod. Bara massa fördelar 🙂 Well, om man inte räknar den extra tvätten. Men jag räknar att det blir kanske en extra maskin var 4:e dag, det ska jag ju överleva.

Skulle startat med tygblöjor redan vid födseln men Alex var en riktig bajs-bebis och jag pallade inte tvätta 700 blöjor om dagen. Nu är hans mage mer återhållsam 😉 Ska bli spännande att prova! I will keep you posted.

IMG_5637
Älskar mönstret hos Imse Vimse så några dregglisar fick följa med ^^IMG_5642
Hur söta är dem inte? IMG_5643