ALEXANDER FÖR LUNDMYR OF SWEDEN

Vår lilla prins har blivit modell för fina Lundmyr. Har alltid gillat deras kläder och Alex har flera bodys från dem. Nu är han deras nya ansikte utåt i strl 50-56 och kommer snart synas på hemsida och i katalog. Sååå kul!! Jag vill att mina barn kommer ut tidigt i arbetslivet, och nu sätter Alex ribban för framtida syskon 😉

Vi har ute 09.00 i Sollentuna för plåtning idag, bilderna blev jättebra och vi hann med flera outfits på kort tid. Alexander är en så otroligt lugn och nöjd bebis, trodde han skulle börja skrika när vi vände och vred på honom medan han låg på golvet men allt gick bra. Det var en jätteduktig fotograf som snabbt fixade med ljus och knäppte bilder i precis rätt ögonblick, jag har faktiskt frågat om hon har tid att knäppa privata bilder på Alex nästa veIMG_5276IMG_5282IMG_5296 IMG_5300 IMG_5317 IMG_5319cka. Skulle vara kul att få lite proffsbilder på honom att hänga på väggarna här hemma…