DÅ AVVAKTAR VI DÅ!

Alexander bestämde sig för att stanna ett tag till. Jag har världens sammadragningar/förvärkar på natten men känner inget på dagen, är det vanligt? De senaste dagarna har jag vaknat med världens värk, mage och rygg känns som om någon vrider ur en disktrasa. Aja, det är ju bra avslappnings-övningar inför förlossningen, för det är ganska svårt att slappna av och andas genom smärtan istället för att spänna sig. När det hugger till och gör ont vill man ju instinktivt bita ihop och vrida på sig av smärtan istället för att helt slappna av och andas lugnt… Men ja, jag börjar bli ganska bra på att snabbt bli kokt spagetti i kroppen 🙂 Tror jag kommer bli ganska tyst genom förlossningen, för det går åt väldigt mycket koncentration att inte tappa fokus när det gör ont. We´ll see!!

Jag är så glad att jag mår bra och inte är allt för tung. Läser på nätet att vissa mammor är sååå trötta på att vara preggo i slutet, men så känner inte jag. Det gör ingenting om Alexander stannar ett tag till, även om jag så klart  hellre vill ha min bebis i famnen. Alla mina graviditetsbesvär är borta och det enda som ”stör mig” är att jag är klumpig och slår i magen då och då 🙂 Jag kissar typ 10 gånger dagtid och ungefär fyra gånger per natt men det är ok. Igår var jag och Basse ute och körde, fick panik-stanna mitt i city så jag kunde rusa in på ett café och gå på toa ^^

Idag ska vi till Hammarby Sjöstad och äta lunch. Förhoppningsvis, om jag orkar, ta en promenad kring Sickla Strand efteråt. Det är premiär för vita skor och solbrillor!! 🙂

IMG_6579 IMG_6580