VAGGA & VAGN ÄR KLART

Eller är de egentligen det…? Haha, jag upptäcker nya små hinder på denhär förberedelse-vägen hela tiden.
Igår tror jag iaf att jag bäddade vaggan och vagnen.

Vi har en Troll vagga där två madrasser ingår, ca 3-4 cm tjocka. Använder man båda madrasserna? Eller är den ena bara reserv? Det blir ju ganska hårt oavsett om man har en eller båda madrasserna? Tänker på mig som varje natt sjunker ner i en Tempurmadrass… Köper man normalt en tjockare madrass också, typ 10 cm?

I vaggan bäddade jag iaf med båda madrasserna, madrassskydd (frotté som har plast på ena sidan), lakan, pandakudde och täcke. Spjälskydd på sidorna, sängmobil och en leksak hängandes på kanten. Sen har jag sänghimmel så det känns lite ”instängt” och ombonat för honom. Saknas något? 

Sen är det samma sak med vagnen, botten känns ju superhård med endast en tunn madrass på ca 3 cm i skumgummi? Och ska man ens bädda botten på vagnen? Jag använde madrasskydd och lakan? Har man bara kanske täcke i vagnen eftersom bebisen ändå har typ overall på sig? Sen hängde jag upp Tummen-leksaken i sufletten, ska den hänga där? Den är ju inte direkt fast men det finns ju inga öglor eller krokar på vagnen? Tror jag stod 15 minuter igår och försökte placera dendär jäkla leksaken… Jag hängde ansiktena på figurerna mot Alex, men det kanske inte är meningen 🙂

Alltså, hahaha hur ska detta gåååå…!? Jag måste nog hänga med en mammagrupp asap när Alex tittat ut 🙂 Vem frågar man sånthär och var lär sig alla andra? Vet att det inte är några världsomfattande frågor, men man vill ju inte komma till BVC och bli utstirrad av andra mammor för att man plågar sin unge utan madrass… 😉

IMG_4168 IMG_4169


Ska man ha en eller båda? Räcker dessa eller köper man en tjockare madrass också?IMG_4182

Det är ju rätt bökigt att ta upp och ner ungen…? Han ska ju först under leksaken, sen under bygeln och sen måste man ju ta bort detdär locket?IMG_4178

IMG_4219
Räcker denhär tunna? Det är ju träunderlag, blir inte det superhårt?IMG_4221

2 comments

  1. Ta bord bygeln när du har liggdelen, de gjorde jag på min bugaboo! Myyyyyckey enklare!

    Bästa vagnen 🙂

Comments are closed.